top of page
Lokallag

Du er viktig i din menighet! Gud har utvalgt deg til å bety noe for andre. Kanskje har du en oppgave i ungdomsgruppa, på søndagsskolen, på leir eller for noen andre i kirken, eller kanskje har du ingen oppgave ennå. Om oppgaven er liten eller stor, er ikke det viktigste. Det viktigste er at du lar Gud bruke deg.

INFORMASJON

DATO

Start
Slutt

STED

Videomøte

PRIS

1 000 KR (år)

DETALJER

Ansatte
Kontakt
Forutsetning
Sveinung Vaagen
Fra 10. klasse

OPPDAG MER

BASIC-KURS

Velkommen til ledertreningskurset, Basic. Basic er fra 10. klasse. Gjennom diskusjoner, undervisning, aktiviteter og samtaler får du tenkt over hva troen på Jesus egentlig handler om for deg og hva det vil si å lede andre. Kurset består av 12 emner:
 
 1. Introduksjon til Basic​
 2. Hvem er din veileder?
 3. Disippelrelasjoner
 4. Gudsbilde
 5. Gudsrelasjon
 6. Lederrollen
 7. Nådegaver
 8. Andakt & vitnesbyrd
 9. Å bygge kultur
 10. Forbilde
 11. Den gode samtale
12. Multietnisk fellesskap

Basic kan organiseres på ulike måter. Det kan være tre helger eller tre lørdager eller for eksempel ni kvelder på kursstedet. Dette er ofte i din egen kirke eller en kirke i nærheten. Noen kurs blir også lagt opp til å passe for deltakere som reiser langt og behøver overnatting. I tillegg kommer nasjonal Basic-avslutning på Baptistenes lederkonferanse. Der har Basic sine tre siste emner, og det hele avsluttes med diplomutdeling til alle som har fullført kurset.

En viktig del av Basic er samtaler med din egen veileder fra din egen menighet. Hvert emne har noen utfordringer som dere skal snakke sammen om.

Lurer dere på om det kunne vært en idé å arrangere Basic i deres menighet? Last ned Basic-ABC. Der står sannsynligvis det meste dere lurer på.

BB8A7FB9-AEB8-4ED0-A76C-8A1DAD4B65F5.jpg
bottom of page